Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1400g2100kcal284.2g0g126g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g400g160kcal6.8g32.8g0.4g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g540g308kcal5.4g75.6g5.4g7.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste300g1080kcal87g5.1g84g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g13452kcal930.2g1327.6g532.2g77.2g
Valittu annoskoko4112g6726kcal465.1g663.8g266.1g38.6g
Annoskoko puolitettuna2056g3363kcal232.6g331.9g133.1g19.3g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444