Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 86g294kcal8.7g60g1g3g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g154g231kcal31.2g0g13.8g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g44g18kcal0.7g3.6g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g59g34kcal0.6g8.3g0.6g0.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste33g119kcal9.6g0.6g9.2g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1477kcal102g146g58.2g8.4g
Valittu annoskoko452g739kcal51g73g29.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna226g369kcal25.5g36.5g14.6g2.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444