Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g176g264kcal35.7g0g15.8g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g50g20kcal0.9g4.1g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g68g39kcal0.7g9.5g0.7g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g136kcal10.9g0.6g10.5g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1688kcal117g166.4g66.8g9.4g
Valittu annoskoko516g844kcal58.5g83.2g33.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna258g422kcal29.3g41.6g16.7g2.4g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444