Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 110g378kcal11.2g77.1g1.3g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g198g297kcal40.1g0g17.8g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g57g23kcal1g4.6g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g76g44kcal0.8g10.7g0.8g1.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste42g153kcal12.3g0.7g11.9g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g1899kcal131.4g187.4g75.2g11g
Valittu annoskoko580g950kcal65.7g93.7g37.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna290g475kcal32.9g46.9g18.8g2.8g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444