Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g22g33kcal4.5g0g2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g6.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g8.5g4.8kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.7g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g211kcal14.6g20.8g8.2g1.2g
Valittu annoskoko65g105kcal7.3g10.4g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g53kcal3.7g5.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g163kcal11.3g16.1g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444