Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 122g420kcal12.5g85.6g1.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g220g329kcal44.6g0g19.8g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g63g25kcal1.1g5.1g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g85g48kcal0.8g11.9g0.8g1.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste47g169kcal13.6g0.8g13.2g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g2110kcal145.8g208.2g83.6g12.2g
Valittu annoskoko645g1055kcal72.9g104.1g41.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna323g528kcal36.5g52.1g20.9g3.1g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444