Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g264g395kcal53.5g0g23.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g75g30kcal1.3g6.2g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g102g58kcal1g14.2g1g1.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste57g203kcal16.4g1g15.8g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2532kcal175.2g250g100.2g14.4g
Valittu annoskoko774g1266kcal87.6g125g50.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna387g633kcal43.8g62.5g25.1g3.6g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444