Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 171g588kcal17.5g119.9g2.1g6g
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g307g461kcal62.4g0g27.7g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g88g35kcal1.5g7.2g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g119g68kcal1.2g16.6g1.2g1.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste66g237kcal19.1g1.1g18.4g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g2954kcal204.4g291.6g117g17.2g
Valittu annoskoko903g1477kcal102.2g145.8g58.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna452g739kcal51.1g72.9g29.3g4.3g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444