Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale600g780kcal108g13.2g36.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras320g1024kcal44.2g185.6g10.2g26.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 170g442kcal45.9g0g28.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)500g300kcal5g22.5g20g3g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g5171kcal408.8g451g195g59.4g
Valittu annoskoko1620g2586kcal204.4g225.5g97.5g29.7g
Annoskoko puolitettuna810g1293kcal102.2g112.8g48.8g14.9g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789