Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 750g1465kcal140.2g0g101.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)225g405kcal42.7g0.2g24.7g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g4400kcal410.6g22.2g294g6.8g
Valittu annoskoko1332g2200kcal205.3g11.1g147g3.4g
Annoskoko puolitettuna666g1100kcal102.7g5.6g73.5g1.7g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164