Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 83g163kcal15.6g0g11.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)25g45kcal4.7g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.7g5.6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g489kcal45.6g2.6g32.6g0.8g
Valittu annoskoko148g245kcal22.8g1.3g16.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna74g122kcal11.4g0.7g8.2g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.9g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164