Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 833g1628kcal155.8g0g112.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)250g450kcal47.5g0.2g27.5g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g47g56kcal1.2g2.8g4.2g0.7g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g4888kcal456.6g24.8g326.6g7.8g
Valittu annoskoko1480g2444kcal228.3g12.4g163.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna740g1222kcal114.2g6.2g81.7g2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164