Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1000g1953kcal186.9g0g135g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)300g540kcal57g0.3g33g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g5866kcal547.8g30g392g9.2g
Valittu annoskoko1776g2933kcal273.9g15g196g4.6g
Annoskoko puolitettuna888g1467kcal137g7.5g98g2.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164