Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.8g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)75g135kcal14.2g0.1g8.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g1467kcal136.8g7.4g98g2.2g
Valittu annoskoko444g733kcal68.4g3.7g49g1.1g
Annoskoko puolitettuna222g367kcal34.2g1.9g24.5g0.6g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164