Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 417g814kcal77.9g0g56.3g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)125g225kcal23.7g0.1g13.7g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g28kcal0.6g1.4g2.1g0.3g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2444kcal228.4g12.4g163.4g3.8g
Valittu annoskoko740g1222kcal114.2g6.2g81.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna370g611kcal57.1g3.1g40.9g1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164