Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee560g577kcal129.4g0g8.4g0g
Seesamiöljy, Amoy15g135kcal0g0g15g0g
Maissitärkkelys 4g14kcal0g3.4g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Sokeriherneen palko125g38kcal4.1g4.5g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 125g24kcal0g3.8g0.8g0g
Pinaatti 250g33kcal4.1g1g0.8g3.3g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g15g43kcal0g10.8g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Maissitärkkelys 4g14kcal0g3.4g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Seesamiöljy, Amoy5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3263g2215kcal309g97.2g63.6g32g
Valittu annoskoko1632g1107kcal154.5g48.6g31.8g16g
Annoskoko puolitettuna816g554kcal77.3g24.3g15.9g8g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421