Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)
Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.
2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.
Siirrä sivuun.
3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.
Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.
4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.
Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.
Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.
Syö.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa
Kesaksi