Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 19g57kcal0g13.9g0g0g
Keräkaali, 100g938g225kcal11.3g31.9g1.9g19.7g
Paistijauheliha 10%751g1276kcal150.1g0g75g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Paprika, punainen63g16kcal0.6g2.9g0.3g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3810g3712kcal329.8g109.8g209.8g45.2g
Valittu annoskoko1905g1856kcal164.9g54.9g104.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna953g928kcal82.5g27.5g52.5g11.3g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436