Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 30g91kcal0g22.2g0g0g
Keräkaali, 100g1501g360kcal18g51g3g31.5g
Paistijauheliha 10%1201g2041kcal240.2g0g120.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g5940kcal527.4g175.8g335.4g72g
Valittu annoskoko3048g2970kcal263.7g87.9g167.7g36g
Annoskoko puolitettuna1524g1485kcal131.9g44g83.9g18g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436