Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 34g102kcal0g25g0g0g
Keräkaali, 100g1689g405kcal20.3g57.4g3.4g35.5g
Paistijauheliha 10%1351g2297kcal270.2g0g135.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6858g6682kcal593.4g197.8g377.4g81.2g
Valittu annoskoko3429g3341kcal296.7g98.9g188.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna1715g1671kcal148.4g49.5g94.4g20.3g
Arvot/100g100g97kcal8.7g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436