Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 38g113kcal0g27.8g0g0g
Keräkaali, 100g1876g450kcal22.5g63.8g3.8g39.4g
Paistijauheliha 10%1501g2552kcal300.2g0g150.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7620g7425kcal659g220g419.6g90g
Valittu annoskoko3810g3713kcal329.5g110g209.8g45g
Annoskoko puolitettuna1905g1856kcal164.8g55g104.9g22.5g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436