Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1500g4425kcal225g0g390g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g300g108kcal2.7g18.6g0.6g8.4g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g300g72kcal6g10.8g0.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g9210kcal467.4g58.8g782.4g16.8g
Valittu annoskoko2115g4605kcal233.7g29.4g391.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna1058g2303kcal116.9g14.7g195.6g4.2g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624