Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 700g530kcal13.1g107.9g1.4g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g250g585kcal28.3g1.3g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2636g2448kcal89.2g262.6g114.2g31.4g
Valittu annoskoko1318g1224kcal44.6g131.3g57.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna659g612kcal22.3g65.7g28.6g7.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682