Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g800g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 10g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g400g720kcal76g0g48g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g2247kcal174g153g99.6g37g
Valittu annoskoko1770g1123kcal87g76.5g49.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna885g562kcal43.5g38.3g24.9g9.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052