Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g800g1120kcal120g24g72.8g0.8g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g250g350kcal7.5g5g32.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g200g320kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3580kcal267g74g270.6g1.6g
Valittu annoskoko1250g1790kcal133.5g37g135.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna625g895kcal66.8g18.5g67.7g0.4g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070