Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 60g45kcal7.9g0.7g0.2g4.1g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)50g450kcal0g0g50g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1380g4692kcal193.2g883.2g42.8g75.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5030g10373kcal402.2g1767.8g186g160g
Valittu annoskoko2515g5187kcal201.1g883.9g93g80g
Annoskoko puolitettuna1258g2593kcal100.6g442g46.5g40g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108