Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Reformi soijarouhe12g33kcal8.2g2g0.1g1.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)67g20kcal0.7g2.7g0.3g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)83g25kcal0.8g5g0.2g0.8g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g42g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g33g23kcal1.1g4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g358kcal23.6g36.6g13.8g7g
Valittu annoskoko367g179kcal11.8g18.3g6.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna183g90kcal5.9g9.2g3.5g1.8g
Arvot/100g100g49kcal3.2g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136