Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Sipuli 170g51kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g200g520kcal6g9g54g1g
Piparjuuri, annos 10g250g93kcal11.3g27.5g0.8g18.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250g300kcal5.8g12g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7348g3416kcal79.8g394.4g167g115.6g
Valittu annoskoko3674g1708kcal39.9g197.2g83.5g57.8g
Annoskoko puolitettuna1837g854kcal20g98.6g41.8g28.9g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767