Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g200g570kcal28g1g50g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g18g68kcal0.2g16.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g1717kcal66.8g55g134.8g4.8g
Valittu annoskoko476g859kcal33.4g27.5g67.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna238g429kcal16.7g13.8g33.7g1.2g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982