Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.6g8.8kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal2g11.6g0.3g0.5g
Sokeri11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus7.5g24kcal0.8g4.8g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g400kcal18.2g63.4g8g2.2g
Valittu annoskoko159g200kcal9.1g31.7g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna79g100kcal4.6g15.9g2g0.6g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33230