Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta233g350kcal46.6g0g18.7g0.2g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g83g29kcal2.2g3.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2372g888kcal110g21.8g39.2g10.2g
Valittu annoskoko1186g444kcal55g10.9g19.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna593g222kcal27.5g5.5g9.8g2.6g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572