Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta350g525kcal70g0g28g0.3g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g125g44kcal3.4g5.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3558g1332kcal165.4g33g58.8g15.2g
Valittu annoskoko1779g666kcal82.7g16.5g29.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna890g333kcal41.4g8.3g14.7g3.8g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572