Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta466g700kcal93.3g0g37.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g167g58kcal4.5g7.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4744g1776kcal220.4g43.6g78.2g20.6g
Valittu annoskoko2372g888kcal110.2g21.8g39.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna1186g444kcal55.1g10.9g19.6g5.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572