Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta700g1049kcal139.9g0g56g0.7g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g250g88kcal6.7g11.7g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7116g2665kcal330.4g65.6g117.6g30.8g
Valittu annoskoko3558g1332kcal165.2g32.8g58.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna1779g666kcal82.6g16.4g29.4g7.7g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572