Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta816g1224kcal163.2g0g65.3g0.8g
Parsakaali brokkoli 420g147kcal19.4g8.2g1.3g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g292g102kcal7.9g13.7g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8302g3109kcal385.8g76.6g137.4g35.8g
Valittu annoskoko4151g1554kcal192.9g38.3g68.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna2076g777kcal96.5g19.2g34.4g9g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572