Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta933g1399kcal186.6g0g74.6g0.9g
Parsakaali brokkoli 480g168kcal22.2g9.4g1.4g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g333g117kcal9g15.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9488g3553kcal440.8g87.8g156.8g41g
Valittu annoskoko4744g1776kcal220.4g43.9g78.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna2372g888kcal110.2g22g39.2g10.3g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572