Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1049g1574kcal209.9g0g84g1g
Parsakaali brokkoli 540g189kcal24.9g10.5g1.6g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.7g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g375g131kcal10.1g17.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10674g3997kcal495.8g98.4g176.4g46g
Valittu annoskoko5337g1998kcal247.9g49.2g88.2g23g
Annoskoko puolitettuna2669g999kcal124g24.6g44.1g11.5g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572