Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta117g175kcal23.3g0g9.3g0.1g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g42g15kcal1.1g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g444kcal55.2g11.2g19.6g5g
Valittu annoskoko593g222kcal27.6g5.6g9.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna297g111kcal13.8g2.8g4.9g1.3g
Arvot/100g100g37kcal4.7g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572