Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3332g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1166g1749kcal233.2g0g93.3g1.2g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g416g146kcal11.2g19.6g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11860g4441kcal550.8g109.4g196g51.4g
Valittu annoskoko5930g2221kcal275.4g54.7g98g25.7g
Annoskoko puolitettuna2965g1110kcal137.7g27.4g49g12.9g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572