Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g175g74kcal17.2g0.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]60g240kcal12.6g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g3491kcal397.4g48.6g199g0.2g
Valittu annoskoko1065g1745kcal198.7g24.3g99.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna533g873kcal99.4g12.2g49.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716