Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä616g936kcal192.2g0g17.9g0g
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kurkku 278g30kcal1.6g3.9g0.3g1.9g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 490g64kcal5.5g4.8g1g5.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g500g100kcal3g16.5g1.5g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä500g355kcal3.5g78g2g5.5g
Mozzarella, Euroshopper375g938kcal68.6g5.6g71.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g50g160kcal0.3g3.9g11g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g71g284kcal3.9g3.1g28.4g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8440g7870kcal698.4g337.8g391.6g56.2g
Valittu annoskoko4220g3935kcal349.2g168.9g195.8g28.1g
Annoskoko puolitettuna2110g1968kcal174.6g84.5g97.9g14.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989