PaukkuMaissin kanasalaatti
Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).
Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.
Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.
Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.
Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.
Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.
Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.
Nauti!
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa
Paukkumaissi