Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g450g1575kcal60.8g295.2g13.1g27g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
castello blue, sinihomejuusto100g430kcal14g0.5g42g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g26kcal0.3g1.1g2.1g0g
Saksanpähkinä 100g680kcal14.7g3.3g65.2g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g5951kcal188.4g619.2g291g89.6g
Valittu annoskoko808g2976kcal94.2g309.6g145.5g44.8g
Annoskoko puolitettuna404g1488kcal47.1g154.8g72.8g22.4g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278