Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)275g963kcal44g176g7.2g16.5g
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 700g319kcal21g33.6g10.5g0g
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100g360kcal28g1.9g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3350g5645kcal323.2g424g261.2g33g
Valittu annoskoko1675g2822kcal161.6g212g130.6g16.5g
Annoskoko puolitettuna838g1411kcal80.8g106g65.3g8.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334