Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Aurinkokuivattu tomaatti35g63kcal0.9g4.2g4.9g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20g9kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro20g6.1kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g30g65kcal6.9g0g4.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g30g195kcal9g0g12g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g25g29kcal0.2g1.6g2.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g2991kcal43.2g29g288.4g5.2g
Valittu annoskoko340g1495kcal21.6g14.5g144.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna170g748kcal10.8g7.3g72.1g1.3g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020