Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1001g1072kcal231.2g0g15g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g150g1096kcal1.5g1.5g120.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti35g63kcal0.9g4.2g4.9g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20g9kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro20g6.1kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g30g65kcal6.9g0g4.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g30g195kcal9g0g12g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g25g29kcal0.2g1.6g2.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2690g5138kcal505.6g29.2g318.6g5.4g
Valittu annoskoko1345g2569kcal252.8g14.6g159.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna673g1285kcal126.4g7.3g79.7g1.4g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029