Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1201g1286kcal277.4g0g18g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g180g1315kcal1.8g1.8g144.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti42g76kcal1.1g5g5.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g24g11kcal0.4g1.8g0.3g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro24g7.4kcal0.5g1g0.1g0.8g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g36g79kcal8.3g0g5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g36g234kcal10.8g0g14.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g30g34kcal0.3g1.9g3.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g6166kcal606.8g35g382.2g6.8g
Valittu annoskoko1614g3083kcal303.4g17.5g191.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna807g1542kcal151.7g8.8g95.6g1.7g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029