Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1401g1501kcal323.6g0g21g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g210g1534kcal2.1g2.1g168.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti49g89kcal1.3g5.9g6.9g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g28g13kcal0.4g2g0.3g0.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro28g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g42g92kcal9.7g0g5.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g42g273kcal12.6g0g16.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g35g40kcal0.3g2.2g3.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3766g7194kcal707.8g40.8g446g7.6g
Valittu annoskoko1883g3597kcal353.9g20.4g223g3.8g
Annoskoko puolitettuna942g1799kcal177g10.2g111.5g1.9g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029