Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1600g1714kcal369.6g0g24g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Aurinkokuivattu tomaatti56g101kcal1.5g6.7g7.8g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro32g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g48g105kcal11g0g6.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g48g312kcal14.4g0g19.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g40g46kcal0.3g2.5g4.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4301g8215kcal808.4g46.4g509.4g8.8g
Valittu annoskoko2150g4108kcal404.2g23.2g254.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna1075g2054kcal202.1g11.6g127.4g2.2g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029