Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1601g1715kcal369.9g0g24g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g240g1753kcal2.4g2.4g192.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti56g101kcal1.5g6.7g7.8g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro32g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g48g105kcal11g0g6.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g48g312kcal14.4g0g19.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g40g46kcal0.3g2.5g4.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g8221kcal809g46.4g509.6g8.8g
Valittu annoskoko2152g4111kcal404.5g23.2g254.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1076g2055kcal202.3g11.6g127.4g2.2g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029