Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1801g1930kcal416.1g0g27g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g270g1973kcal2.7g2.7g216.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti63g114kcal1.7g7.6g8.8g0g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g36g17kcal0.5g2.6g0.4g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro36g11kcal0.8g1.5g0.2g1.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g54g118kcal12.4g0.1g7.6g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g54g351kcal16.2g0g21.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g45g52kcal0.4g2.8g4.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g9249kcal910.2g52.6g573.4g9.8g
Valittu annoskoko2421g4625kcal455.1g26.3g286.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna1210g2312kcal227.6g13.2g143.4g2.5g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029