Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 200g214kcal46.2g0g3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7g13kcal0.2g0.8g1g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g6g13kcal1.4g0g0.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g6g39kcal1.8g0g2.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5g5.7kcal0g0.3g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g1028kcal101.2g5.8g63.4g1g
Valittu annoskoko269g514kcal50.6g2.9g31.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna135g257kcal25.3g1.5g15.9g0.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029